Seară de poezie și proză la Oravița

iul. 12th, 2016 | By | Category: Eveniment

Joi, 14 iulie 2016, de la ora 17.00, în Sala Cercului literar ”Gheorghe Azap” a Casei de Cultură din Oravița (Str. Victoriei nr. 75) va avea loc o seară de poezie și proză în cadrul Cercului literar ”Gheorghe Azap” din oraș,  cu invitați de la Cenaclul ”Pavel Dan” din Timișoara, acțiunea culminând cu discuții pe marginea creațiilor literare citite de actanți. Acest eveniment cultural este realizat de poetul Raul Bribete, conducătorul Cercului literar ”Gheorghe Azap” din Oravița. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Moderează: Eugen Bunaru (coordonator al Cenaclului ”Pavel Dan” al Casei de Cultură a Studenților din Timișoara) și Raul Bribete (referent cultural, poet, membru al Uniunii Scriitorilor din România).

Invitați:

Adrian – Petru Stephan – Prozator

Mariana Gunță – Poetă

Roxana Diaconescu – Poetă

Crina Costea – Prozatoare

Număr de vizualizări :1321


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro