S-a deschis Biroul de informare al Festivalului Național de Teatru

iul. 29th, 2016 | By | Category: Postcard

Începând din 25 iulie şi până în 8 octombrie 2016 (când se va deschide oficial PASAJUL FNT), în cadrul punctului de ghidaj turistic al municipiului Bucureşti din pasajul de la Metrou-Universitate, va funcţiona Biroul de informare FNT. Realizat cu sprijinul Direcţiei Cultură, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi deschis de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00, Biroul va fi punctul de întâlnire al Festivalului cu publicul.

Aici vă aşteaptă zilnic domnul Paul Vasiliu, o gazdă plină de famec şi cu tolba plină de lucruri pe care e bine să le aflaţi.

Aici veţi putea citi nume de mari artişti de pe afişele spectacolelor, veţi primi primul număr al Jurnalului FNT care vine cu detalii despre selecţia naţională, despre spectacolele din străinătate, dar şi despre expoziţiile din Festival.

Tot aici puteţi să vizionaţi materialele video de prezentare ale spectacolelor, puteţi completa chestionarul FNT, puteţi afla detalii despre rezervarea şi vânzarea biletelor prin platforma online Mystage.

În cadrul cochetului Birou FNT este amenajat si un mic studio – un spaţiu de lucru, de fapt, al Festivalului – pentru interviuri, materiale video sau fotografii cu artiştii din Festival. Aşa încât e posibil să aveţi aici surpriza unor întâlniri neaşteptate !

Sunteți așteptați să vă număraţi printre cei care vizitează Biroul, precum şi printre cei care se vor bucura de spectacolele din cadrul Festivalului.

Număr de vizualizări :1403


One Comment to “S-a deschis Biroul de informare al Festivalului Național de Teatru”

  1. Ioana spune:

    Chiar am trecut prin pasaj zilele astea, dar nu l-am observat. Din nou, programul este pentru asistatii social. Noi, cei care muncim, suntem ocupati exact de la 9 la 17. Ceva informatii si pentru noi cei ce iseim de la munca dupa ora 18?

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro