Concursul de proiecte ”Anima pentru societate”, ediția a II-a

iul. 6th, 2016 | By | Category: Postcard

Teatrul Arte dell’ Anima anunță organizarea concursului de proiecte ”Anima pentru societate”, ediția a II-a. Juriul format din: Ana Maria Nistor și Maria Zărnescu va alege două proiecte care vor fi produse de Teatrul Arte dell’ Anima începând cu 5 August 2016. Spectacolele vor fi jucate pe scena Teatrului Arte dell’ Anima, pe scenele teatrelor partenere și în festivaluri de teatru naționale și internaționale.

Dacă ai maxim 30 de ani, ai o piesă în 2-4 personaje și o idee de montare inedită, uite ce trebuie să faci pentru a te înscrie:

Regulament de participare:

– Trimiți textul în format pdf.*

– Spui în linii mari ideea ta de montare și de ce ai ales textul (minimum 1 pagină, maximum 3 – în format Word, font Times New Roman 12, cu diacritice).*

– Faci un deviz estimativ.*

– Trimiți CV-ul tău.*

* Toate materialele pentru înscriere le vei trimite pe adresa de mail: office@artedellanima.ro până la data de 15 Iulie 2016, ora 18:00.

În evaluarea proiectelor se va acorda o atenție deosebită celor care:

– Prin text sau ideea de montare se încadrează în contextual social mondial actual.

– Având în vedere faptul că Teatrul Arte dell’ Anima dorește să participe cu spectacolele în festivaluri naționale și internaționale, este interesat de o tematică la zi, care să reflecte problemele societății contemporane și ale tinerei generații.

– Preferabil, neaplicabilă plata drepturilor de autor sau cu posibilitatea de obținere rapidă a drepturilor de autor.

Calendar Concurs:

4 – 15 Iulie 2016, ora 18:00 – Înscrierea proiectelor

16 – 25 Iulie 2016 – Jurizarea proiectelor

26 Iulie 2016 – Afișarea proiectelor câștigătoare

Număr de vizualizări :1009


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro