„Interferenţe arhitecturale româno-portugheze”, la Institutul Cultural Român

iul. 6th, 2016 | By | Category: Postcard

Joi, 7 iulie 2016, ora 19:00, la sediul său din Aleea Alexandru nr. 38, în cadrul programului „Interferenţe arhitecturale europene”, Institutul Cultural Român găzduiește vernisajul expoziţiei „Interferenţe arhitecturale româno-portugheze”, autor prof. univ. dr. arh. Sorin Vasilescu. Va lua cuvântul președintele ICR, Radu Boroianu. Vernisajul va fi urmat de o conferință având aceeași temă, la care vor lua parte Jose Mateus, directorul Trienalei de la Lisabona, academician prof. dr. Răzvan Theodorescu, arh. Beatrice Joger, arh. Gelu Savonea – director adjunct ICR Lisabona, arh. Virgil Mihaiu și arh. Sorin Vasilescu. Expoziţia va fi deschisă la Institutul Cultural Român în perioada 7-15 iulie 2016.

Evenimentul este realizat de asociaţia alt.F.E.L. în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, Institutul Cultural Român, Academia Română și Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” și prezintă, în avanpremieră, o secvenţă din expoziţia ce va avea loc în luna octombrie la Trienala de la Lisabona.

Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile.

Număr de vizualizări :1046


One Comment to “„Interferenţe arhitecturale româno-portugheze”, la Institutul Cultural Român”

  1. Ioana spune:

    In sfarsit un eveniment la o ora decanta la care pot ajunge si cei care muncesc. Dupa titlu pare un eveniment promitator. Multumim!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro