”Cortul cu mistere”, aventura Corint Junior în această vară

iul. 21st, 2016 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 18 iulie – 30 august 2016, editura Corint Junior dă start campaniei ”Cortul cu mistere”. Campania are drept scop promovarea celor opt titluri aflate în colecția „Aventură & Mister” a editurii Corint Junior. Împreună cu cei de la Camps 4U și Progressive Sports, Corint Junior va campa CORTUL CU MISTERE în tabere de aventură pentru a construi cu copiii aflați în vacanță adevărate povești de aventură și mister în cadrul unor ateliere de storytelling. În perioada campaniei, cărțile din colecția ”Aventură & Mister” pot fi achiziționate cu un discount de 35% de pe site-ul www.edituracorint.ro.

Pentru copii, cititul poate fi o aventură plină de adrenalină, la fel ca tiroliana, escalada sau mersul cu cortul. Pentru a crea atmosfera de lectură-aventură, în această vară Corint Junior va amplasa corturi amuzante în câteva locuri strategice, urbane și non-urbane, în care copiii să se poată împrieteni cu cărțile colecției ”Aventură & Mister”, într-un cadru neconvențional. Cu saltea, lanternă, răcoritoare și gustări sănătoase, copiii vor putea răsfoi cărțile colecției, într-un cadru mai mult decât relaxant: incitant! Plus: joc cu indicii și ateliere de storytelling, după un program prestabilit.

Coordonatorul atelierelor de storytelling îi va provoca pe cei prezenți să împărtășească din experiența lor de lectură povești sau lecturi de aventură și mister pe care le-au citit, dar mai ales să creeze pe echipe pe baza unor indicii primite povești originale de aventură. Prezentarea noilor povești de aventură se va face sub forma unui joc de rol. Cei mai creativi și originali vor fi premiați.

Colecția Aventură & Mister vă propune să vă bucurați, alături de copiii voștri cu vârste între 8 și 12 ani, de povești impecabil construite, scrise alert, educative și foarte amuzante.

Titlurile din ‎Aventură & Mister sunt făcute pentru vacanță! Se citesc cu spor pe iarbă, în vârf de munte, pe plajă, în cort sau în curtea bunicilor: Misterul din Hanul Pungașilor, Insula Doctorului Libris, Evadare din biblioteca domnului Lemoncello, Nesfârșita goană după elefant, Uluitorul Broccoli Boy,   Vânătorii de comori volumul I, Vânătorii de comori volumul II – Pericol pe Nil, Vânătorii de comori volumul III – Secretul orașului interzis.

Pentru comenzi: www.edituracorint.ro/colectii/colectii-pentru-copii/aventura-si-mister.html

Număr de vizualizări :1527


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro