Trupa românească Golan, la Festivalul Internațional United Islands Praga

iun. 22nd, 2016 | By | Category: Postcard

Duminică, 26 iunie 2016, la orele 17:00, pe insula Kampa, trupa românească de muzică electronică Golan va concerta la Praga, ca headliner pe scena Radio 1, în cadrul festivalului internațional de muzică United Islands 2016, care se desfăşoară în perioada 23 – 26 iunie 2016.

United Islands Praga este cel mai mare festival multicultural și multi-genre cu intrare liberă din Republica Cehă, atrăgând anual peste 60.000 de vizitatori care au astfel ocazia de a întâlni artiști noi şi interesanți din toată lumea. În 2016 se află la cea de-a XIII-a ediție, iar organizatorii își propun să prezinte o paletă și mai largă de trupe și artiști care să reprezinte diversitatea regională și culturală a țărilor participante. Membrii trupei Golan – o trupă cu potențial uriaş, care are toate şansele de succes la publicul festivalului – vor fi reprezentanţii României.

Formată din 3 membri: Alex, Mihai și Ernesto, alături de care urcă pe scenă un DJ, trupa se constituie într-un mix inedit, cu un sound original, aducând, prin stilul ei, o tentă umană muzicii electronice contemporane, cu un sunet melodios care predispune la visare, dar care în același timp îl îmbie pe ascultător la dans.

Număr de vizualizări :630


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro