Premiera spectacolului ”Artificii”, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie

iun. 14th, 2016 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 18 iunie 2016, ora 19.00, la Sala Nouă, Teatrul de Comedie prezintă premiera oficială a spectacolului ”Artificii” de Irina Dobriță, regia Elena Morar. ”Artificii” propune o călătorie în timp, prin momentele cheie în care istoria comună a doi oameni se desface în două povești paralele. Cum timpul dragostei nu e liniar, nici cele două povești nu se lasă în pace una pe cealaltă. Un roadtrip de Revelion între un publicitar și o ONG-istă care fug din oraș ca să poată juca ultima carte a relației: sinceritatea. Spectacolul fixează geografia, chimia și temperatura unei relații între doi oameni  – nici eroi, nici marginali – care trăiesc și se luptă în Bucureștiul reclamelor și-al protestelor ecologiste. Un restart cu artificii în toate sensurile. O tragi-comedie la care râzi pentru că după o vreme se poate râde despre orice.

Ema- Cristina Drăghici

Dan- Silviu Debu

Luca, Chelnerul, Client Ikea, Colindător- Alexandru Iordache

Ingrid, Clientă / Cântăreață bar, Clientă Ikea, Colindător- Călina Epuran

Ingrid/Wedding planner, Cântăreață bar, Clientă Ikea, Colindător- Cosmina Soare

Wedding planner, Clientă bar, Angajat Ikea, Colindător-  Doina Teodoru

regia Elena Morar

decor Flavia Varga

costume Adriana Dinulescu

video design Dilmana Yordanova

asistent video Andrei Călinescu

sound design Octavian Vasile

ARTIFICII este unul dintre cele trei proiecte câștigătoare la concursul COMEDIA ȚINE LA  TINEri, ediția a VI-a, 2015, proiect inițiat de Teatrul de Comedie în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Clubul UNESCO Adolescenții.

Număr de vizualizări :1228


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro