O nouă reprezentație a spectacolului „Magazinul de păpuşi”, la Opera Națională Bucureşti

iun. 11th, 2016 | By | Category: Eveniment

Marți, 14 iunie 2016, de la ora 19.00, pe scena Operei Naționale Bucureşti, are loc spectacolul „Magazinul de păpuşi”, producție devenită deja tradiție a Studioului de Balet pentru Copii al instituției, coordonat de fosta prim-balerină Magdalena Rovinescu. Ca la fiecare ediție, evenimentul cuprinde cele mai noi performanțe ale micilor dansatori, cursanți ai Studioului, și beneficiază de invitați speciali, printre aceştia numărându-se Vlad Toader, balerin al Operei Naționale Bucureşti, precum și mai mulți elevi ai Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” din Bucureşti. Evenimentul va fi prezentat de către Magdalena Rovinescu și Eveline Păuna, colajul muzical aparținând Florentinei Herghelegiu.

Studioul de Balet al Operei Naționale Bucureşti, înființat în anul 1982, a produs de-a lungul timpului generații întregi de dansatori talentați, contribuind astfel la formarea de balerini şi la dezvoltarea aptitudinilor estetice ale copiilor şi tinerilor. În cadrul acestui studio, copiii şi adolescenții pot învăța dans academic, dar şi dans modern, dans contemporan şi jazz-dance. De asemenea, ei au ocazia de a participa la spectacolele Operei Naționale Bucureşti şi de a deveni nume noi ale scenei româneşti de dans. Rezultatele Studioului de Balet pentru Copii, de-a lungul timpului, s-au reflectat atât în descoperirea de noi nume ale scenei româneşti de dans, cât şi în numeroasele premii şi turnee efectuate în Elveţia, Italia, Germania, Egipt, San Marino, China, Franţa, Statele Unite ale Americii, India. În anul 2013, Studioul de Balet pentru Copii a câştigat Premiul al II-lea la Dance World Cup, concurs care a avut loc în Marea Britanie.

Număr de vizualizări :1006


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro