Expoziția „Știința în avangarda integrării europene”, la Chișinău

iun. 15th, 2016 | By | Category: Postcard

Joi, 16 iunie 2016, la ora 14.00, la Galeria La Rond, situată în preajma monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău, în cadrul proiectului „Știința în avangarda integrării europene”, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, în colaborare cu Primăria Municipiului Chișinău, Academia Română,  Academia de Științe a Moldovei și Biblioteca Națională a Republicii Moldova, organizează vernisarea expoziției „Știința în avangarda integrării europene – 150 de ani de la fondarea Academiei  Române și 55 de ani de la fondarea Academiei de Științe a Moldovei”.

Evenimentul marchează 150 de ani de la fondarea Academiei Române și 55 de ani de la fondarea Academiei de Științe a Moldovei și cuprinde cele mai importante aspecte ale activității savanților de pe cele două maluri ale Prutului, în special cooperarea între cele două academii și cooperarea acestora cu instituțiile similare din țările Uniunii Europene.

Perioada de expunere: 16 – 20 iunie 2016.

Număr de vizualizări :962


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro