Electric Theatre își încheie stagiunea cu cele mai îndrăgite spectacole

iun. 15th, 2016 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 18 iunie 2016, de la ora 20, după ce a iesit „cu bine” din labirintul Scenelor dintr-o căsnicie de la Naționalul Timișorean, actrița  Alina Ilea vine pe scena de la Electric, să susțină un workshop despre cel mai arzător subiect din orice timp: femeia. “Monoloagele vaginului”, după Eve Ensler, un spectacol regizat de Mihaela Lichiardopol, plin de umor și dramatism în care actrița înfățișează cu subtilitate 6 personaje feminine într-un echilibru fragil cu ele însele, cu lumea și cu bărbații din viața lor.

De pe covorul roșu de la Cannes, actrița Mălina Manovici se oprește, duminică, 26 iunie, pe Strada Nr. 4, unde îi întâlnește pe Bogdan Spiridon și Adrian Jivan. Trei prieteni foarte buni se reîntâlnesc în casa în care au copilărit, înainte ca aceasta să fie demolată. Deși fiecare trăiește în diferite colțuri ale lumii și viețile lor sunt total diferite, punctul lor comun și ceea ce le reînnoadă prietenia este exact casa de pe Strada nr. 4. Un spectacol scris și regizat de tânarul actor Adrian Jivan.

Biletele se pot găsi la sediul Electric Theatre, din strada Argeș nr. 18, în fiecare zi dupa ora 17.  Pentru orice informații va rugăm să sunați la numarul 0773 849 342.

Număr de vizualizări :1411


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro