Călin Neacșu lansează „Fantome sub altar”, la Timișoara

iun. 14th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 15 iunie 2016, ora 18.00, la Cărturești Mercy (Timișoara), Editura Tracus Arte și autorul Călin Neacșu, vă așteaptă la prezentarea volumului de poezie: „Fantome sub altar”.  Cei care vor vorbi despre acest volum sunt Ana Pușcașu și Robert Șerban.

„Fantomele de sub altar ale lui Călin Neacşu îi repectă statutul de fiinţe gotice şi se drapează în formalism retro. Rimele, aliteraţiile şi ritmurile deschid sarabanda, însă nu o si închid. Nu degeaba un poem se numeşte «Măscăriciul cuvinteler», totul e joc şi provocare. Centrifuga de hibrizi demitizează tot ce înhaţă, până şi gramatica.Dacă măcar 20 la sută dintre femeile planetei ar fi la fel de incitante ca această artă, poezia nu ar mai avea niciun rost. Dar, aşa..” (Felix Nicolau)

Număr de vizualizări :1527


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro