Alina Ilioi și-a lansat cea de-a doua carte: „Te iubesc pe nevăzute”

iun. 17th, 2016 | By | Category: Postcard

Joi, 16 iunie 2016, la Readers Cafe, a avut loc lansarea cărții ”Te iubesc pe nevăzute” scrisă de Alina Ilioi, blogger și autor al nuvelei „Așa vei ști că l-ai întâlnit pe El”. Evenimentul a  fost marcat și de prezența mai multor persoane din spațiul public, printre care Florentina Opriș și Catrinel Sandu.

Autoarea a declarat: „Am vrut o lansare de carte atipică, apropiată sufletului meu. Am avut oameni dragi, ca Sere Clau, un artist care a creat momente muzicale pline de emoție. Seara aceasta a fost moment extrem de important pentru mine! L-am trăit cu intensitate, mi-am deschis sufletul în fața tuturor celor prezenți. Entuziasmul lor mi-a dat încredere că trebuie să continui ceea ce fac. Energia pozitivă cu care m-am încărcat o voi resimți o bună bucată de vreme. Mă bucur foarte mult că atât prietenii cât și susținătorii mi-au fost alături la acest eveniment! Le sunt recunoscătoare tuturor sponsorilor fără de care evenimentul nu ar fi fost posibil. Le mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat să nu renunț niciodată la pasiunea mea, scrisul.”

Evenimentul a fost susținut de Opportune PR, Readers Cafe, Aqua Carpatica, Rozalia Bot, Zuriell și Cofetăria Piticot.

Cartea Alinei Ilioi  – ”Te iubesc pe nevăzute” – este o operă de mărimea unei nuvele, putând fi încadrată în aria jurnalelor, a ficțiunii autobiografice.  Alina Ilioi (25 de ani) se află la cea de-a doua carte publicată, după prima ei nuvelă apărută în 2014, „Aşa vei şti că l-ai întâlnit pe EL”, lucrare care a adus-o în atenția tinerilor cititori din țară și din străinătate. Ea scrie, în prezent, pe blogul „Gânduri Ascunse cu Alina Ilioi”, precum și pe pagina dedicată de Facebook care are un număr de peste 33.000 de like-uri.

Număr de vizualizări :3894


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro