”Festivalul Școlilor de Teatru – Hyperion iese la Godot”

iun. 2nd, 2016 | By | Category: Postcard

În perioada 6 – 12 iunie 2016, pe scena de la Godot Café –Teatru, se va desfășura ”Festivalul Școlilor de Teatru – Hyperion iese la Godot”. Ajuns la a III a ediție, festivalul reunește studenţi şi masteranzi ai celor mai importante universităţi de artă teatrală din România, dar şi elevi de la licee vocaţionale din Bucureşti şi din ţară. Alături de Facultatea de Arte de la Universitatea Hyperion, în cursa pentru câştigarea trofeelor s-au înscris în concurs spectacole realizate de studenții universităților UNATC Bucureşti, Dunărea de Jos din Galați, George Enescu din Iași și Ovidius din Constanța.

La secțiunea destinată liceenilor vor participa elevi ai Liceului de Arte Margareta Sterian din Buzău, Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galați, precum și elevi ai Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti din București.

Din juriu fac parte Adriana Trandafir (Preşedintele juriului), Anca Colţeanu (regizor teatru), Monica Ciută (actriță), Mihai Sofronea (regizor film), Nicholas Cațianis (actor, câștigător Gala Hop 2015).

În cadrul festivalului se vor acorda cinci trofee pentru Cel mai bun spectacol, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, One man show și One woman show susținute de Fundația eMAG.

Cei mai buni actori vor primi tabere în regim all-inclusive oferite de Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive Proedus din cadrul Primăriei Municipiului București, vouchere de cumpărături Steilmann, echipamente sportive SportSuport, abonamente la Sala Absoluto, cărți de specialitate oferite de editura Tracus Arte și Mara Books, pachete cu preparate tradiționale românești de la Marcel SRL, precum și produse cosmetice de la Mask Studio.

Parteneri media Radio 21, TVR1, TVR2 și Revista Timpul, precum și ORA DE TEATRU, CubikArt și MCV Media.

Vă invităm, aşadar, la o săptămână de teatru tânăr, la Godot Café-Teatru, strada Blănari nr. 14. Intrarea este liberă la toate spectacolele cuprinse în festival.

Număr de vizualizări :1124


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro