Traffic Strings și Cezar Ouatu, în concert la Palatul Culturii din Bistrița

mai 16th, 2016 | By | Category: Eveniment

Vineri, 20 mai 2016, ora 18:00,  la Palatul Culturii din Bistrița, Traffic Strings și contratenorul Cezar Ouatu vor susține un concert cu un program muzical dinamic plin de elemente de virtuozitate în care se regăsesc capodopere ale muzicii instrumentale și vocale din epoca barocă si nu numai.

Firul roșu care va străbate programul muzical va fi diversitatea, sonoritățile speciale marca “TRAFFIC STRINGS “ se vor împleti cu acel timbru mixt de alto viril, dublat de o virtuozitate vocală uimitoare pe care o posedă contratenorul Cezar Ouatu, fapt ce l-a făcut să devină unul dintre cei mai cunoscuți soliști de operă barocă din lume.

Succesul lui Cezar Ouatu la concursul internațional Eurovision “a fost un adevărat boom”, iar notorietatea lui Cezar Ouatu, câștigată atât în barocul operistic cât și în muzica pop a fost clădita pe talent, determinare și professionalism.

„Dincolo de orice judecăți de valoare și de idei primite de-a gata – Cezar Ouatu este un fapt extraordinar pe care publicul cult, cât și cei fără o educație muzicală specială îl apreciază”

Concertele susținute de TRAFFIC STRINGS au întotdeauna un impact pozitiv asupra auditorilor “De la concertele lor ieși plin de energie iar viața este întotdeuna mai frumoasă după ce îți administrezi o pilulă de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor . Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie si speranta“.

Proiectul TRAFFIC STRINGS răspunde în primul rând nevoii de dezvoltare a consumatorilor de muzică din România iar scopul principal este creșterea nivelului cultural general bazat pe profesionalism și nu pe pseudovedetism.

Număr de vizualizări :788


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro