Proiecția interviului – film documentar „Regele Mihai I –Nimic fără Dumnezeu”, cu Irina-Margareta Nistor

mai 6th, 2016 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 7 mai 2016,  începând cu ora 19:30, în Sala Mare a Ateneului Tătărași, Festivalul Serile Filmului Românesc aduce în atenția publicului interviul – film documentar „Regele Mihai I – Nimic fără Dumnezeu”, realizat de Cristina Țopescu. Evenimentul va fi prezentat de criticul de film, Irina-Margareta Nistor. Filmul a fost distins cu premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România în 2014. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Într-un an și într-o lună cu semnificații deosebite pentru Casa Regală a Romaniei și implicit pentru țara noastră, Ateneul Tătărași, instituție înființată în vremea monarhiei și aflată din 1924 până în 1947 sub patronaj regal, propune ieșenilor o vizionare de interviu – film documentar despre Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Este de datoria noastră de a arata adevarata față a istoriei și de a organiza astfel de acțiuni de conștientizare a importanței Casei Regale a României la independență, dezvoltarea și unitatea României! Traiască Regele și Romania Mare!, a declarat Andrei Apreotesei, director Ateneul Tătărași.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Ateneul Tătărași din Iași.

Parteneri media:Cinemagia, TeleM, Suplimentul de Cultură, Ziarul de Iași, Evenimentul, VivaFM, Radio România Iași, Radio România Cultural, IașiFun, Zile și Nopți, InOras.ro, Music Channel, CineFUN. Ro, StudPass, Semne Bune, AaRC – All About Romanian Cinema, 360UAIC.ro, Agenția de CARTE. Ro, CinemaRx, TeleMoldova, CINEPUB.RO, PĂLĂRISME.ro, Orașulm.eu, FILME-CĂRȚI.ro, Iașul Cultural, Cadru Media, Rock House Events, Revista la FILM, AltIași.ro, Ziarul Metropolis.

Partener principal: Ateneul Tătărași

Organizator: Serile Filmului Românesc

Resurse online:

Siteul festivalului: www.festivalsfr.ro/

Pagina de facebook a festivalului: www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc/?fref=ts

Siteul Ateneul Tătărași: www.ateneutatarasi.ro/

Pagina de facebook a Ateneul Tătărași: www.facebook.com/ateneul.tatarasi/?fref=ts

Număr de vizualizări :1152


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro