Întâlnire cu Ion Bogdan Lefter și Ioan Groșan, la Casa Memorială „Tudor Arghezi”

mai 24th, 2016 | By | Category: Eveniment

Joi, 26 mai 2016, ora 12:00, Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la Casa Memorială „Tudor Arghezi” pentru a participa la o discuție în aer liber alături de criticul literar Ion Bogdan Lefter și scriitorul Ioan Groșan. Întâlnirea se desfășoară în cadrul Cercului pedagogic organizat semestrial de unitățile școlare din județul Argeș, la aceasta urmând a participa și profesori de limba și literatura română din unitățile respective. Moderator: Ioan Groșan.

Muzeul Național al Literaturii Române și Casa Memorială „Tudor Arghezi” își propun prin această inițiativă sprijinirea sistemului educațional și promovarea educației non-formale la nivelul sistemului național de învățământ preuniversitar. Vă invităm să participați la o discuție teoretică și de contextualizare a literaturii române contemporane, în general, și a romanului istoric, în mod particular, în cadrul căreia criticul Ion Bogdan Lefter va propune câteva direcții de analiză, iar scriitorul Ioan Groșan va citi fragmente ilustrative din propria sa operă.

Participarea la eveniment este liberă.

Număr de vizualizări :960


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro