”Trei călugări”, din China, la Țăndărică

mai 18th, 2016 | By | Category: Eveniment

Duminică, 22 mai 2016, Teatrul Țăndărică vă invită la spectacolul ”Trei călugări”, producție a Teatrului Național pentru Copii din Beijing. Spectacolul se va juca la sala din Lahovari, de la orele 18.00, în cadrul celei de-a 5 ediție a Festivalului Internațional de teatru pentru copil și întreaga familie „Teatru, Stradă și Copil”.

„Trei călugări” este o poveste adaptată după o veche legendă chinezească.

Într-o mănăstire trăiau trei călugări tineri și maestrul lor. Firi și caractere diferite au parcurs un drum lung pentru a se cunoaște și ajuta. Un incendiu i-a ajutat să descopere ce însemană să se sprijine, să-și unească forțele pentru a depăși obstacole.

Au mai rămas 7 zile din Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil”,  timp în care, la sediul din Lahovari și la Teatrul Itinerant Țăndărică, amplasat în Parcul Lumea Copiilor, se vor juca spectacole de teatru, spectacole de improvizație, spectacole de ventrilocie dar și ateliere și conferințe pentru copii și întreaga familie.

Copiii, adolescenții și adulții vor putea viziona, în cadrul celei de-a 5-a ediții a Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil”, o gamă diversificată de spectacole susținute de trupe de teatru de stat, dar și de companii independente din cele mai importante orașe din țară (București, Constanța, Botoșani, Bacău), dar și din străinătate (Praga, Beijing, Budapesta, Chișnău, Barcelona).

Scopul Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil” este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care, Teatrul Itinerant Țăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din București. Așadar, începând din 14 mai până în 15 iunie se vor juca spectacole de teatru în Parcul Lumea Copiilor.

Mai mult, pe toată perioada Stagiunii de vară, la spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Țăndărică, prin proiectul TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI, prețul biletului va fi de 1 leu.

Festivalul Internațional de teatru pentru copil și întreaga familie „Teatru, Stradă și Copil” este organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti și al Consiliului General al Municipiului București, sub egida ASSITEJ Internațional.

Număr de vizualizări :769


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro