”Cartea de poezie – tânjiri către firesc”, la Biblioteca Națională a României

mai 24th, 2016 | By | Category: Eveniment

Luni, 30 mai 2016, de la ora 17:00, în spațiul  Buzunarul TREI al Bibliotecii Naționale a României (Bd. Unirii nr. 22, Sector 3), Biblioteca Națională a României, în parteneriat cu Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București, organizează un nou eveniment literar: ”Cartea de poezie – tânjiri către firesc”.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului coordonat de prof. univ. dr. Elena Liliana Popescu de la Facultatea de Matematică și Informatică și lect. univ. dr. Dușița Ristin de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din Bucureşti și este a patra întâlnire din Seria de întâlniri poetico-matematice Poezie și Adevăr.

Vor prezenta, în cadrul evenimentului, prof. univ. dr. Anca Irina Ionescu, Dumitru Ion Dincă, Niculina Oprea, Iulia Militaru, lect. dr. Dușița Ristin, dr. Mircea Dan Duță, și prof. univ. dr. Elena Liliana Popescu.

Evenimentul literar va fi însoțit  de expoziția de carte ”Poezie și Adevăr” și se va încheia cu un recital poetic în lectura autorilor.

Număr de vizualizări :869


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro