Opera Națională București nu intenționează să renunțe la serviciile domnului Johan Kobborg

apr. 6th, 2016 | By | Category: Postcard

Opera Națională București a trimis, pe adresa de e-mail a AgențieideCarte.ro, un comunicat de presă referitor la informațiile apărute în presă cu privire la intenția de a renunța la serviciile domnului Johan Kobborg. AgențiadeCarte.ro vă prezintă textul comunicatului.

”Având în vedere informațiile apărute ieri în presă, vă informăm că Opera Națională București nu intenționează să renunțe la serviciile domnului Johan Kobborg. Valoarea artistică a domniei sale nu poate fi pusă la îndoială în niciun fel, serviciile sale aduse Baletului Operei Naționale București fiind incontestabile.

Schimbarea ce a intervenit pe site-ul oficial al Operei Naționale București are la bază faptul că titulatura de „Director Artistic Balet” nu este prevăzută în schema instituției, domnul Kobborg figurând ca balerin angajat și deținând, conform unui contract de colaborare, și unele atribuții de coordonare în cadrul Departamentului Balet al Operei Naționale București.”

Număr de vizualizări :710


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro