Opera Națională București anunță demisia domnului Johan Kobborg

apr. 12th, 2016 | By | Category: Postcard

Opera Națională București a trimis, pe adresa de e-mail a AgențieideCarte.ro, un comunicat de presă prin care anunță demisia domnului Johan Kobborg. Vă prezentăm textul comunicatului.

În această dimineață, domnul Johan Kobborg a cerut în mod oficial încetarea, cu acordul ambelor părți, a contractului de muncă și a celorlalte contracte încheiate între dumnealui și Opera Națională București, solicitare căreia i-a fost dat curs.

Opera Națională București îi mulțumește domnului Johan Kobborg pentru aportul adus Baletului instituției și pentru realizările sale deosebite.”

Număr de vizualizări :919


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro