În Stagiunea de Vară, biletul la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va costa 1 leu

apr. 5th, 2016 | By | Category: Eveniment

În perioada 14 aprilie – 11 septembrie 2016, Teatrul Ţăndărică dă startul celei de-a V-a ediții a STAGIUNII de VARĂ “TEATRU, STRADĂ şi COPIL”, care se va desfăşura sub egida proiectului TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI.

La 5 ani după ce Teatrul Țăndărică a început să-și spună poveștile în cele mai importante parcuri din capitală, și-a dorit ca anul acesta, poveștile să fie auzite de și mai mulți copii.

Ca atare, Teatrul Țăndărică lansează joi, 14 aprilie, odată cu debutul celei de-a V-a ediții a Stagiunii de Vară, proiectul TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI, scopul fiind de a duce teatrul în mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunată a basmelor, precum şi de a le facilita întâlnirea cu teatrul şi cu diverse activităţi creative. Mai exact, la toate spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Țăndărică prețul biletului va fi de 1 leu!

„Prezența copiilor la evenimentele culturale este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a lor, așa că, ne-am dorit, ca anul acesta, în Stagiunea de Vară, cât mai mulți copii să se bucure de povești frumoase, la un preț simbolic.” – Călin Mocanu, directorul Teatrului Țăndărică.

În această ediție, Teatrul Itinerant Țăndarică se va afla în parcurile: Sebastian (14 aprilie – 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai-15 iunie), Herăstrău (25 iunie- 14 iulie), Crângași (30 august – 11 septembrie), unde vor avea loc spectacole de teatru şi diverse activităţi artistice dedicate celor mici.

Realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, sub egida UNIMA România şi ASSITEJ România, proiectul STAGIUNEA de VARĂ “TEATRU, STRADĂ şi COPIL” se doreşte a fi o celebrare a tuturor artelor care înfrumuseţează copilăria.

Parteneri media: Itsy Bitsy, Radio România București Fm, Radio România Cultural, Blitz Tv, Media Advertising, Agerpres, Zile si nopți, Sapteseri, Revista 22, Observator Cultural, Ziarul Ring, Revista paptot, Ziarulmetropolis.ro, QBebe.ro, Calendarevenimente.ro, Liternet.ro, Bewhere.ro, Gradinite.com, Melc-Codobelc.ro, Listegradinite.ro, Gradinitebucuresti.com, Suntparinte.ro, Copiisimamici.ro, Copilul.ro, Mamica.ro, Agendaculturalapentrucopii.ro, Onlinegallery.ro, Orasulmeu.ro, Goingout.ro, Anidescoala.ro

Număr de vizualizări :904


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro