Festivalul Internațional de Benzi Desenate, la Sibiu

apr. 15th, 2016 | By | Category: Eveniment

În perioada 15-17 aprilie 2016, la Sibiu, va avea loc Festivalul Internațional de Benzi Desenate. Timp de trei zile, festivalul îi aduce la Muzeul ASTRA – Casa “Franz Binder” din Sibiu pe unii dintre cei mai buni autori de benzi desenate din România și din Europa pentru a vorbi, a desena, a gândi și a râde în bandă desenată.

În programul Festivalului: ateliere, meciuri de BD, expoziții, live-drawing, conferințe, lansări de albume și un concert-desenat.

Printre invitații de anul acesta se numără și Benoit Delmelle,alias Ben.D., un tânăr autor de benzi desenate belgian francofon și formator la Centrul Belgian al Benzii Desenate din Bruxelles. Benoit Delmelle va susține la Sibiu un atelier destinat tinerilor amatori de bandă desenată, sâmbătă, 16 aprilie, la ora 11.30. Pe parcursul celor trei zile, Ben.D. își va prezenta albumele de bandă desenată și va participa la meciuri de BD alături de ceilalți invitați ai Festivalului.

Programul complet al festivalului este disponibil pe site-ul: bdsibiu.ro

Număr de vizualizări :1046


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro