Expoziție Alma Redlinger, la Conceptual Gallery

apr. 15th, 2016 | By | Category: Eveniment

Marţi, 19 aprilie 2016, ora 18.00, la sediul Conceptual Gallery (strada Dionisie Lupu, nr. 56, etaj 5, interfon 13), va avea loc vernisajul expoziției „Insula” a artistei Alma Redlinger.

Vor fi prezente pe simeze opere din mai multe perioade de creaţie ale pictoriţei, începând cu lucrări din anii ’60 ai secolului trecut şi până la cele mai recente.

Natura statică şi portretul, dar şi câteva peisaje, compoziţii purtând marca inconfundabilă a Almei Redlinger, vor putea fi admirate de publicul iubitor de artă în spaţiul galeriei, oferind o imagine cuprinzătoare asupra etapelor parcurse de creaţia ei de-a lungul a peste şapte decenii de activitate artistică.

Cu această ocazie va fi lansat şi albumul „Alma Redlinger – Grafică”, semnat de Ileana Redlinger şi Daria Simion, fiicele artistei.

Alma Redlinger s-a născut pe 8 martie 1924 şi a studiat la Academia Liberă de Artă a lui M.H. Maxz. Este membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România din 1951 şi a deschis până în prezent 26 de expoziţii personale în ţară şi peste graniţe.

Expoziţia de la Conceptual Gallery va fi deschisă în perioada 19 aprilie- 13 mai 2016 şi va putea fi vizitată de luni până vineri, între orele 13.00 – 17.00, cu programare prealabilă. Informații suplimentare sunt disponibile la adresa de e-mail contact@mixofideas.ro .

Conceptual Gallery este un proiect al Asociaţiei Identitate Culturală Contemporană (AICC),  realizat cu sprijinul membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România și curatoriat de criticul de artă Luiza Barcan.

Număr de vizualizări :914


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro