Eveniment literar în Anul Shakespeare, la Biblioteca Națională a României

apr. 3rd, 2016 | By | Category: Eveniment

Luni, 11 aprilie 2016, ora 17:00, în sala Mircea Vulcănescu a Bibliotecii Naționale a României (Bd. Unirii nr. 22, sector 3), Biblioteca Națională a României în parteneriat cu Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea din București, organizează, în cadrul proiectului coordonat de prof.dr. Elena Liliana Popescu și lect.dr. Dușița Ristin, un nou eveniment literar: ”Arta shakespeareană a cuvântului. Sonetele”.

Este a doua întâlnire din Seria de întâlniri poetico-matematice ”Poezie și Adevăr”.

Participă profesori, cercetători, studenți, elevi și alți iubitori de poezie de diferite profesii și vârste. Prezintă: prof.dr. Irina Grigorescu Pană,  dr. Adrian G. Sahlean (SUA), conf.dr. George Volceanov. Evenimentul se va încheia cu o lectură poetică, în limba engleză și în traduceri.

Număr de vizualizări :928


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro