Despre intersecția dintre educație și cultură, la Conceptual Lab

apr. 11th, 2016 | By | Category: Eveniment

Joi, 14 aprilie 2016, ora 18.30, Conceptual Lab vă invită la episodul al patrulea al Întâlnirilor Caleido unde se va vorbi despre intersecția dintre educație și cultură.

Invitați:

– Raluca Iacob – președinte, Asociația MetruCub – resurse pentru cultură, coordonator al proiectului „Susține cultura în educație”

– Cosmina Dragomir, învățătoare și profesor de arte plastice

– Radu Apostol, Centrul de Teatru Educațional Replika

Moderatoare: Miruna Vlada, scriitoare & facilitator cultural la Asociația Identitate Culturală Contemporană

ÎNTÂLNIRILE CULTURALE „CALEIDO”:

Punem în același loc oameni care au în spate proiecte culturale de succes cu profesioniști din domeniul cultural local, pentru un schimb de experiență.

Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de întâlniri și survine festivalului de teatru multietnic Caleido. CALEIDO e o platformă culturală pe care se construiește dialog intercultural între minoritățile culturale și etnice din România

Număr de vizualizări :804


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro