Concurs de fotografie: „Oradea-Impresie. Variații artistice.”

apr. 11th, 2016 | By | Category: Postcard

Luni, 9 mai 2016, orele 21.00, în Sala Mare a Teatrului „Regina Maria” din Oradea,  Uniunea Teatrală din România – UNITER, în parteneriat cu Teatrul „Regina Maria”, Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune, Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor, organizează GALA PREMIILOR UNITER 2016. Ca un preambul al prezenţei Galei Premiilor UNITER, organizatorii lansează campania „Oradea – Impresie. Variaţii artistice”. Sunt invitați toţi cei care îndrăgesc Oradea sau descoperă Oradea să participe la campanie şi să trimită fotografii prin care să ilustreze în imagini frumuseţea acestui oraş şi a întregii regiuni.

De ce Gala UNITER la Oradea ?

Alegerea acestui oraş nu este întâmplătoare, având în vedere faptul că Oradea e un oraş special nu doar prin frumuseţea sa. Oradea e un oraş viu, e o poveste care aşteaptă să fie mereu descoperită sau redescoperită, Oradea respiră artă şi multiculturalitate. Trebuie doar să-ţi deschizi ochii şi sufletul, să-i descoperi istoria şi frumuseţile care stau ascunse la orice pas.

Adesea, asemuim acest oraş cu un muzeu în aer liber. De ce? Dacă ai vizitat măcar o dată Oradea, vei şti că orice colţ al urbei ascunde bijuterii arhitecturale şi o bogăţie a detaliilor. Priveşte în jur şi vei vedea arta şi viaţa! Vei descoperi un oraş care respiră în consens cu modernitatea, păstrându-şi însă valorile străvechi.

Oradea Mare, Nagyvarad sau Großwardein – multiple denumiri ale aceluiaşi oraş în care multiculturalitatea devine sufletul unei comunităţi care demonstrează de la an la an, că viaţa nu înseamnă doar impulsuri rutinante. Orădenii au învăţat că o viaţă trăită frumos e una care alege în primul rând bucuria sufletului şi a minţii. Trebuie doar să priveşti şi să te bucuri de ce te înconjoară. Avem artă, avem spectacole, muzică, artişti minunaţi, avem clădiri superbe şi oameni care ştiu să se bucure.

Fie că eşti locuitor al Oradei sau doar turist, te invităm să ne arăţi prin fotografii de ce iubeşti acest oraş. Vrem să descoperim prin ochii tăi cadre care să ne spună poveşti trăite frumos, bucurii şi istorii.

În acest sens, participanţii trebuie să trimită maximum trei (3) fotografii sugestive, însoţite de o scurtă descriere, în perioada 8 – 25 aprilie 2016. Fotografiile se trimit fie prin email la adresa oradeaturism@gmail.com, fie prin mesaj privat pe pagina de Facebook Visit Oradea, cu titlul „UNITER – concurs fotografii cu Oradea”. Fiecare fotografie va fi însoţită de o descriere, minim 3 rânduri şi date de contact. Vor fi selectate cele mai bune zece imagini, ce vor fi promovate pe site-ul www.uniter.ro şi pe pagina de facebook a UNITER, începând cu data de 26 aprilie. Primele trei imagini care au cele mai multe aprecieri (like-uri) pe reţelele de socializare vor primi câte o invitaţie dublă la spectacolul Galei Premiilor UNITER. De asemenea, galeria foto cu cele 10 imagini din selecţia finală va fi prezentată publicului şi prin proiecţiile video ce vor avea loc în centrul oraşului în preajma evenimentului.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi regulamentul care va fi afişat pe site-urile şi pe reţelele de socializare ale instituţiilor implicate în această campanie.

Număr de vizualizări :881


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro