Câștigătorul concursului de dramaturgie ”Cea mai bună piesă românească a anului 2015”

apr. 22nd, 2016 | By | Category: Postcard

Juriul Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2015”, compus din criticii MARINA CONSTANTINESCU, DAN C. MIHĂILESCU şi regizorul BOBI PRICOP, a desemnat câștigătorul concursului de dramaturgie ”Cea mai bună piesă românească a anului 2015”.

Juriul a decis să reţină în Selecţia Finală următoarele piese:

1. NADIA de Diana-Florina Avrămuţ

2. COLECŢIONARUL DE TIMP de Stela Giurgeanu

3. SINGURĂTATEA PIETRELOR de Flavius Lucăcel

Dintre acestea, Juriul a hotărât să desemneze câştigătoare piesa:

NADIA de Diana-Florina Avrămuţ

Programul Piesa Anului al Uniunii Teatrale din România – UNITER se desfăşoară sub egida Casei Regale a României. Premiul va fi oferit în seara zilei de 9 mai 2016 în cadrul Galei Premiilor UNITER, pe scena Teatrului „Regina Maria din Oradea. Editura UNITEXT a UNITER va publica un volum cu piesa câştigătoare.

Număr de vizualizări :1145


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro