„Cartea secretă”, de Grégory Samak

apr. 19th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Editura RAO anunţă apariţia volumului „Cartea secretă”, de Grégory Samak, o carte pentru cititorii pasionaţi de romane ezoterice, mistere, călătorii temporale, reflecţii şi spiritualitate.

„Un roman percutant. O veritabilă poveste combinând fantasticul cu faptele istorice. Deşi scurtă, lucrarea reuşeşte să aducă în faţă întrebări despre trecutul istoric, dar şi despre viitorul văzut la orizontul politic ce se conturează…“  – pitblog.net

Dacă aţi avea posibilitatea să schimbaţi cursul Istoriei, asupra căror evenimente aţi dori să reveniţi?

Parcurgeţi împreună cu Elias Ein o carte magică, secretă, care dovedeşte că Providenţa există şi că omul poate lua destinul lumii în propriile mâini!

Elias Ein, un bătrân solitar, se retrage la Braunau am Inn, un orăşel izolat din nord-vestul Austriei. Curând, el descoperă în noua casă o scară secretă ducând la o vastă bibliotecă subterană pe rafturile căreia dă peste Cartea Vieţii, în care Dumnezeu a trasat destinul fiecărui om. Elias este fascinat. Însuşirile extraordinare ale acestei cărţi îi conferă puterea să acţioneze asupra cursului Istoriei. Ca atare, va încerca să-i salveze pe cei apropiaţi lui călătorind în trecut până în perioada ghetoului din Varşovia din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Dar, brusc, îşi dă seama că miza o constituie însuşi destinul unui popor întreg. O poveste surprinzătoare care vorbeşte despre prietenie şi curaj, despre ură şi laşitate. Atemporală, Cartea secretă are un ecou răsunător în actualitate şi în derivele societăţii noastre contemporane.

Cartea secretă sugerează o formă de rezistenţă, de opoziţie la rău şi la industrializarea morţii.“-  fnac.com

„Un roman misterios care prezintă o Carte a Vieţii cu puteri miraculoase, o poveste fantastică în care e posibilă călătoria în trecut. Publicat iniţial pe net, romanul s-a clasat deja pe locul 1 în topul vânzărilor pe amazon.com.“- directmatin.fr

Absolvent al Institutului de studii politice din Aix-en-Provence în 1995, Grégory Samak are, de asemenea, un masterat în media, televiziune şi cinematografie la Sorbona–Paris I şi un altul specializat în mass-media la Şcoala superioară de comerţ din Paris–Europa, ESCP-EAP.

Şi-a început cariera în 1998 la divizia de ştiri din cadrul American Broadcasting Company (ABC), apoi s-a orientat spre alte canale TV în Franţa. Începând din 2005, a participat la înfiinţarea şi, ulterior, la dezvoltarea unui nou canal TV, BFM TV. În paralel, în iulie 2006, este promovat secretar general la grupul NextRadioTV (proprietar al BFM TV). În septembrie 2007 este propus de JLA Holding să creeze IDF1, un canal gratuit pe TNT în Île-de-France, ca director general asociat. Din 2010, Samak lucrează la Euronews. În prezent, îşi continuă cariera internaţională, ca profesionist mass-media.

Număr de vizualizări :832


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro