O nouă ediție: ”Mindfulness pentru părinți” de Myla și Jon Kabat-Zinn

mart. 25th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

În Colecția Parentaj a editurii Herald a apărut o nouă ediție a volumului ”Mindfulness pentru părinți” de Myla și Jon Kabat-Zinn.

Mindfulness pentru părinţi este o carte deja devenită clasică, scrisă pentru cei care îşi doresc relaţii familiale mai armonioase. Prezenţă, conectare, empatie, compasiune şi autocompasiune, conceptele centrale pe care Mindfulness pentru părinţi le promova prin exerciţii practice acum aproape două decenii, au fost preluate abia recent de psihologii specializaţi în relaţia părinte-copil, devenind astăzi un deziderat pentru orice părinte conştient.

Jon Kabat-Zinn, renumit autor şi doctor în biologie, fondatorul Clinicii pentru Reducerea Stresului şi al Centrului pentru Mindfulness în Medicină, Servicii de Sănătate şi Societate din cadrul Universităţii din Massachusetts, îşi reuneşte forţele în Mindfulness pentru părinţi cu soţia sa, Myla Kabat-Zinn, pentru a pune tehnicile de prezență conştientă sau mindfulness la dispoziţia familiilor de oriunde.

Deşi bogată în sfaturi practice, în metode de soluţionare a celor mai întâlnite dileme părinteşti, cât şi în tehnici de comunicare şi relaţionare, Mindfulness pentru părinţi este o carte plină de emoţie, care ne împărtăşeşte aceste învăţături prin poveşti personale, lipsite de încărcătură didactică sau chiar de autoritate în domeniu a volumelor semnate de psihologii specializaţi în educarea copiilor.

Asemenea tuturor titlurilor din colecţia „Parentaj“, şi acest volum ne oferă mai mult decât reţete: Mindfulness pentru părinţi, o carte mai actuală decât oricând, prezintă un stil de viaţă, ne invită să ne bucurăm de momentul prezent din care putem învăţa neîncetat, ne îndeamnă să creştem şi noi odată cu cei mici.

Detalii aici:

www.edituraherald.ro/carti/mindfulness-pentru-parinti-detail?utm_source=newsletter_278&utm_medium=email&utm_campaign=newslleter-herald-din-24-03-2016-08-03-10#.VvUI6tJ97Dc

Număr de vizualizări :1368


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro