Evenimentele ADENIUM, la Târgul Internațional de Carte și Muzică Libris Brașov

mart. 22nd, 2016 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 24-27 martie 2016, la Brașov Business Park, are loc a XIII-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică Libris. În cadrul acestui târg, Adenium vă invită să participați la două evenimente speciale.

Joi, 24 martie, începând cu ora 16:30 va avea loc dezbaterea cu tema Religia ca recurs la pace, prilejuită de lansarea volumului Dialogul religiilor în Europa unită,  apărut la Adenium.

Volumul Dialogul religiilor in Europa unită, coordonatori Iulia Badea-Guéritée și Alexandru Ojică, reunește o paletă largă de opinii cu privire la prezentul și viitorul religios al Europei, cuprinzând texte semnate de mari personalități ale vieții publice din România, Republica Moldova, Elveția, Coasta de Fildeș, Germania, Belgia, Spania și Franța, precum și de slujitori ai diferitelor Biserici, oferindu-i cititorului posibilitatea să compare discursuri de diferite facturi. În paginile acestui volum, veți regăsi articole semnate, printre alții, de: Lluís Alemany Giner, Iuliana Alexa, Madeea Axinciuc, Teodor Baconschi, Vasile Boari, Sorin Bocancea, Radu Carp, Raymond Clarinard, Marc‑Antoine Costa de Beauregard, Vasile Sebastian Dâncu, Lucian Dîrdală, Refi Ergun, Cristina Hermeziu, Jean‑Luc Mouton, Denis Müller, Simeon Mureșan, Horia‑Roman Patapievici, Constantin Pătuleanu, Philippe Perchoc, Andrei Pleșu, Daniela Rațiu, Nathalie de Senneville‑Leenhardt, Michael Shafir, Constantin Sturzu, Sorin Șelaru, Eugen Tănăsescu, Bogdan Tătaru‑Cazaban, László Tőkés, Cristian Unteanu.

La evenimentul de joi, 24 martie, de la Brașov Business Park, vor participa Iulia Badea-Guéritée, Radu Magdin, Constantin Necula, Raymond Clarinard și Alexandru Ojică.

Vineri, 25 martie, Adenium vă invită să participați la un recital de poezie pentru cei mici, o lectură publică cu Aurora Georgescu. Evenimentul va avea loc la Brașov Business Park, începând cu ora 18:00.

La Adenium, Aurora Georgescu a publicat trei volume pe care copii, indiferent de vârstă, le iubesc deja.

Veți descoperi, răsfoind paginile Poezioarelor mici-mici, candoarea, curiozitatea și umorul copilăriei, veți păși într-o lume a fanteziei în care orice este posibil și veți fi cuceriți, cu siguranță, de jocul limbajului folosit de autoare. Anotimpurile este o carte de poezii pentru copii, scrise de Aurora Georgescu și ilustrate de  Șerban Andreescu. Un volum  plin de culoare, adresat celor mici care pot  astfel să cunoască frumusețea și specificul fiecărui anotimp: prin vers,  culoare și prin joc. Iarna cu Moș Crăciun este un volum de poezie și proză ce surprinde atmosfera mirifică a Crăciunului, când speranța învăluie totul și repară micile răutăți și neînțelegeri. Ilustrațiile, semnate de Șerban Andreescu, completează în mod magic atmosfera creată de carte.

Vă invităm să participați la Târgul Internațional de Carte și Muzică Libris Brașov și la evenimentele Adenium.

Număr de vizualizări :1285


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro