spot_img

Charlie Ottley, autorul şi prezentatorul seriei de documentare ”Wild Carpathia”, prezintă noul brand de vin ”Wild Carpathia Collection”

Miercuri, 23 martie 2016, ora 19:30, la Cărtureşti Carusel, va avea loc prezentarea noului brand de vin ”Wild Carpathia Collection”. Lansarea este printre primele iniţiative de Brand Licensing de acest tip, vinul fiind un produs nou, dedicat strângerii de fonduri pentru finanţarea ”Wild Carpathia 4”, documentar ce continuă promovarea valorilor naturale şi culturale româneşti. ”Wild Carpathia 4” va fi lansat la finalul lui 2016 pe canale TV româneşti şi internaţionale.

Noul vin este creat de către 1000 de Chipuri şi Vinland împreună cu echipa Wild Carpathia, de la selecţia de produs până la packaging şi parteneriatele pentru distribuţie.

“Vă invităm alături de noi la Cărtureşti Carusel să ne bucurăm de poveştile din spatele filmului Wild Carpathia şi a aventurii lansării unui vin creat pentru a susţine un proiect internaţional de promovare a României. A fost o experienţă extraordinară să lucrăm cu 1000 de Chipuri şi Vinland. Va fi o ediţie limitată deocamdată. Puteţi urmări toate etapele acestui proiect inclusiv pe www.wildcarpathia.tv şi pe pagina noastră de Facebook.  Vinul va fi pus în vânzare începând cu 23 martie în wine barurile 1000 de Chipuri, în magazine specializate în vinuri, în toate librăriile Cărtureşti din ţară şi pe www.carturesti.ro”,  detaliază Charlie Ottley.

Lansarea vinului Wild Carpathia Collection marchează şi naşterea Raftului BUN de la Cărtureşti – locul în care vei găsi permanent un nou produs “BUN cu natura”, “BUN cu oamenii” şi “BUN cu tine”. Anca Dănilă, PR Cărtureşti & Project Manager BUN, explică:“Raftul BUN este creat pentru a ne aduce şi mai aproape de prietenii noştri loiali, din ce în ce mai interesaţi de produse care contribuie la binele comunităţii şi încurajează un lifestyle sănătos şi responsabil, mărci care împărtăşesc dragostea pentru natură, cultură şi valori umane autentice.”

Ştefan Ionescu, proprietar 1000 de Chipuri: “Atât noi cât şi Vinland am fost imediat interesaţi de această idee. Dincolo de wine barurile din Bucureşti, 1000 e Chipuri este un producător de vinuri iar pentru noi imaginea României este esenţială în promovarea produselor noastre pe piaţa internaţională. Wild Carpathia este unul dintre puţinele programe care au reuşit să aibă un impact pozitiv asupra percepţiei României în străinătate, iar noi suntem direct interesaţi să susţinem acest demers. Vinul pe care l-am ales împreună cu echipa filmului pentru Wild Carpathia Collection este o producţie 2014 de Dealu Mare – Finteşti, regiune recunoscută pentru calitatea excelentă a vinurilor sale roşii.”

Alina Simpetru, Fundraising Strategy Advisor pentru Wild Carpathia: “În România nu este prea bine cunoscut Brand Licensing-ul, dar acest mecanism de marketing poate fi o soluţie “win-win-win” pentru susţinerea unor  obiective sau cauze comune ale producătorilor din categorii diferite. Vinul Wild Carpathia Collection e un tip de proiect curajos şi complex care împlică multe discipline ce contribuie la design-ul de produse şi branduri cu valoare adăugată pentru publicuri specifice. Feedback-ul pe care îl avem până acum este unul extraordinar şi cred că va fi un succes memorabil nu doar pentru brandul Wild Carpathia dar şi pentru 1000 de Chipuri, Vinland, Cărtureşti – şi mai ales pentru public.”

Lansarea oficială a vinului Wild Carpathia Collection va avea loc miercuri, 23 martie, 19:30, la Cărtureşti Carusel în Centrul Vechi şi îl va avea ca moderator pe Marius Vintilă. Charlie Ottley, autorul şi prezentatorul Wild Carpathia, va oferi iubitorilor de vin şi un recital de poezie proprie.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508