„Expresia corpului” – expoziție de fotografie de Malka Inbal, la ICR Tel Aviv

mart. 7th, 2016 | By | Category: Eveniment

În perioada 8 martie – 15 aprilie 2016, Institutul Cultural Român de la Tel Aviv găzduiește expoziția „Expresia corpului”, cu fotografii ale artistei Malka Inbal.

Malka Inbal s-a născut într-o familie de evrei de origine română. A studiat artele plastice, apoi s-a specializat în fotografie la școala „Camera Obscura” din Tel Aviv (1984-1989). Ca artistă, este cunoscută pentru compozițiile realizate prin transformări ale fotografiei prin filtre și reflexii distorsionante . Expune la galerii din China, Elveția, Franța, Israel, Italia, Spania și Statele Unite. Participă la expoziții internaționale de fotografie din Israel și din străinătate.

„Sufletul uman este cel mai fascinant subiect din mintea mea, o ghicitoare infinită, care nu trebuie rezolvată nicicând, cu straturi interminabile care diferă de la persoană la persoană. […] Seria „De la alb la gri” este o întoarcere în propria mea ființă, pe tărâmul meu interior. La cei 50 de ani pe care i-am împlinit, pentru prima dată în viață, mă simt împlinită și împăcată cu viața mea. […] Prin lucrările din seria „Când suntem împreună” explorez complexitatea relațiilor de cuplu și marea mea dragoste pentru partenerul de viață.”

(Malka Inbal: www.malka-inbal.com/)

Expoziția este deschisă la sediul ICR Tel Aviv, B-dul Shaul Hamelech 8, etaj 6, de luni până joi între orele 10:00 – 16:00.

Imagini și texte critice în limba engleză sunt publicate la pagina evenimentului de pe site-ul ICR Tel Aviv www.icr.ro/tel-aviv/ și pe site-ul artistei Malka Inbal: www.malka-inbal.com/.

Număr de vizualizări :845


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro