”O vară la Kamond”, de Claudia Lidia Badea

mart. 1st, 2016 | By | Category: Agenda de carte

În luna februarie 2016 a apărut, la Editura epubli, Prinzessinenstr. 20, 10969 din Berlin , în secțiunea ”Cărți în limbi străine” (în limba română), volumul  de povestiri ”O vară la Kamond”, de Claudia Lidia Badea.

ISBN: 978-3-7375-8824-9 ,

www.epubli.de/shop/fremdsprachig/

Din prefață: Câteva faţete ale întâlnirilor dintre bărbaţi şi femei, văzute şi  povestite din punctul de vedere al unei femei, de fapt aceasta a fost intenţia mea când am început să scriu la carte.

Într-o vară fierbinte , un grup de prietene  petrec împreună o scurtă vacanţă într-un  loc foarte retras, la Kamond. Fiecare povesteşte câte o istorioară  mai mult auzită decât trăită.Sunt întâmplări de viaţă,  cele mai multe pline de haz,  relatate  la persoana întâia cu o subtilă ironie şi înţelegere  pentru slăbiciunile umane. Cititorule, îţi promit  o lectură plăcută şi instructivă. Cuvintele cheie sunt: prietenie, dragoste, humor,intalniri neasteptate.

Continuțul :  1. Kamond , 2.Tânărul din tren ,  3. Simţuri amestecate , 4. Momente unice , 5. Nimic neobişnuit , 6.Stejarul  bătrân,  7. O viaţă de prisos, 8. Ţăranul din Tirol

Cartea se poate comanda direct la editură sau prin intermediul Amazon, prețul  este de 11,90 EUR.

Număr de vizualizări :998


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro