”Manual de supraviețuire în cancerul mamar”

mart. 1st, 2016 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Trei, în colecția Citeşte sănătos, a apărut volumul ”Manual de supraviețuire în cancerul mamar- Un ghid detaliat pentru femeile recent diagnosticate”. Autori: Dr. John Link, Dr. James Waisman, Nancy Link, Dr. John West. Traducere din engleză de Ancuţa Ianc.

Una dintre cele mai cuprinzătoare şi mai bine vândute cărţi despre tratamentul şi supravieţuirea în cazurile de cancer mamar

Această ediţie revizuită şi actualizată a ”Manualului de supravieţuire în cancerul mamar” oferă noutăţi esenţiale legate de tratament şi îngrijire, făcând din volumul de faţă cel mai important ghid din ultimii zece ani pentru femeile diagnosticate cu cancer la sân.

Prezenta ediţie cuprinde cele mai actuale informaţii medicale privind:

– noua clasificare genomică a cancerului mamar şi importanţa acesteia în planificarea tratamentului;

– testarea genelor canceroase, prin care se determină dacă pacienta va beneficia de pe urma chimioterapiei;

– noile progrese din chirurgia cancerului mamar şi extirparea chirurgicală a ganglionilor limfatici;

– necesitatea obţinerii unei a doua opinii: de ce este important să o obţinem, ce întrebări trebuie să punem şi cum să decidem care echipă de doctori este cea mai potrivită.

Conştient de evoluţia rapidă a spectrului opţiunilor de tratament, dr. John Link descrie ultimele experimente clinice din domeniu şi oferă sfaturi pentru pacientele aflate în căutarea celui mai eficient plan de tratament. Manualul de supravieţuire în cancerul mamar rămâne o lectură obligatorie pentru femeile care au nevoie de informaţii corecte şi accesibile cu privire la gestionarea cancerului mamar în zilele noastre.

„Ar fi o greşeală imensă să tratăm cancerul mamar fără a ne gândi la femeia însăşi. Vârsta, statusul hormonal, starea generală de sănătate, reţeaua de sprijin emoţional, sexualitatea, sistemul imunitar şi femeia din punct de vedere psihologic şi spiritual sunt toate extrem de importante pentru planificarea tratamentului şi menţinerea stării de sănătate.” – Dr. John Link

„Este o carte pe care nimeni n-ar vrea să fie nevoit s-o citească, dar cuprinde multe dintre informaţiile pe care trebuie să le ştim când ne confruntăm cu diagnosticarea acestei maladii teribile.” – Beverly Deal

Dr. John Link este unul dintre cei mai renumiţi oncologi ai lumii, specializat în cancerul mamar şi fondator al grupului medical Breastlink din California de Sud. Breastlink a fost recunoscut ca lider şi inovator în domeniul cancerului mamar de revista Self şi de emisiunea 20/20 a reţelei de televiziune ABC.

Dr. John Waisman este unul dintre oncologii proeminenţi specializaţi în cancerul mamar din SUA şi vicepreşedinte la Breastlink Medical Group.

Nancy Link este nutriţionist autorizat şi are peste 15 ani de experienţă în cercetările oncologice.

Număr de vizualizări :1565


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro