Spectacolul “Play Shakespeare”, la Teatrul Țăndărică

feb. 22nd, 2016 | By | Category: Eveniment

Joi, 25 februarie 2016, ora 19.00, Teatrul Țăndărică vă invită la “Play Shakespeare”, spectacol dedicat adolescenților și adulților, eveniment care va marca 400 de ani de la moartea dramaturgului. Spectacolul se va juca în Sala Studio a Teatrului Țăndărică, în cadrul proiectului ANIMA STUDIO // teatru de animație pentru adolescenți și adulți.

PLAY SHAKESPEARE, spectacolul nonverbal semnat de Cristian Pepino, este o parabolă ce reinterpretează într-o cheie modernă mitul lui Hamlet și binecunoscuta poveste a lui Romeo și a Julietei sale.
Pe parcursul spectacolului presărat cu gaguri ce amintesc de filmul mut, se pot întâlni unele personaje celebre din viața noastră reală care ”se joacă de-a râsu-plânsu”, amintindu-ne că Shakespeare este contemporanul nostru, că personajele sale se pot recompune tot timpul, rămânând viabile, credibile.

Cu: Mihai Dumitrescu, Cristian Mitescu, Marin Fagu, Geo Dinescu, Roxana Vișan

Proiectul SERI DE TEATRU DE ANIMAȚIE, realizat de Teatrul Țăndărică, este dedicat atât copiilor, cât și adolescenților și adulților. În două dintre sălile Teatrului Țăndărică, Sala Lahovari și Sala Studio, se vor juca joia, de la ora 19.00, spectacole pentru adolescenți și adulți (în cadrul programului ANIMA STUDIO // teatru de animație pentru adolescenți și adulți), iar vinerea de la ora 18.00, copiii se pot bucura de frumoasele povești de la Țăndărică.

Facebook event: AICI

DETALII ŞI BILETE ONLINE

Număr de vizualizări :1079


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro