Silvia Chindea lansează „Șase păpuși Matrioșka”, la Copper’s Pub

feb. 6th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 16 februarie 2016, începând cu ora 19.00, la Copper’s Pub (Hristo Botev nr. 25, București), are loc lansarea romanului „Șase păpuși Matrioșka”, de Silvia Chindea.

„Șase păpuși Matrioșka” este un roman polițist cu parfum clasic. Alert și incitant, te va purta pe urmele unui criminal ingenios, care tulbură viețile tuturor.

Cele șase păpuși Matrioșka sunt, de fapt, șase evenimente înlănțuite invizibil, asemeni unor surori. Întâmplările sunt legate între ele, dar totuși independente, cuprinse într-o realitate autentică și surprinzător de tonică.

Silvia Chindea s-a născut pe 9 decembrie 1978. Studii: Masterat „Publicitate și Reclamă” la SNSPA (2007), Facultatea de Comunicare și Relații Publice „David Ogilvy” la SNSPA (2005). După o experiență îndelungată în publicitate și antreprenoriat, s-a întors la pasiunea pentru scris și pentru romanele din seria „crime și mister”, dorind să readucă în prim-plan poveștile clasice cu comisari, detectivi, criminali iscusiți și victime nevinovate.

Romanul ei de debut poate fi achiziționat atât în format tipărit, cât și în trei variante de e-book, direct de pe site-ul autoarei,www.silviachindea.com.

Număr de vizualizări :1461


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro