Povești la Cărturești

feb. 26th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 28 februarie 2016, ora 12.00, Cărturești Verona prezintă „Melcoveste, o poveste și nu prea”, scrisă de Grigore Șoitu și ilustrată de Manuela Șoitu. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Artistul plastic Manuela Şoitu şi poetul Grigore Şoitu, autorii volumului  „Melcoveste, o poveste şi nu prea”, apărut la editura Tracus Arte în 2015, vă invită la un atelier creativ, care promovează literatura contemporană, cît şi experienţele de învăţare transdisciplinară. Autorii le vor oferi copiilor o lectură interactivă a cărţii, vor căuta împreună cu ei răspunsuri la orice întrebare despre versurile şi ilustraţiile acesteia, vor vorbi despre melci, vor face exerciţii de imaginaţie și vor crea colaje din materiale neconvenţionale.

Volumul „Melcoveste, o poveste şi nu prea” combină poezia cu arta plastică pentru a spune povestea fantastică a unui melc aflat într-o călătorie iniţiatică în propria-i cochilie, poveste destinată copiilor de toate vîrstele.

Volumul va fi disponibil pentru vînzare în cadrul evenimentului. Vor fi, de asemenea, disponibile spre vînzare postere A3 cu ilustraţiile din volum, realizate de Manuela Şoitu. Atît cărțile, cît și posterele vor fi semnate de autori.

Număr de vizualizări :1291


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro