Iullia Ioniță debutează editorial cu ”Flori în păr”

feb. 6th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 7 februarie 2016, de la ora 18.00, la Grill Pub (Splaiul Independenței 296, București) va avea loc lansarea cărții „Flori în păr” (editura Datagroup), scrisă de Iullia Ioniță. Eveniment acompaniat de trupa Red Mark, care va susține un concert. Invitați: Claudiu T. Arieşan, Director editorial Datagroup Timişoara, Lorena Lupu, autor, Corina Ozon, autor.

„Când am primit romanul Iulliei Ioniţă on line, numărând cam un milion de caractere strânse în aproape 200.000 de cuvinte, am fost pus în faţa unei dileme sau chiar a unei trileme! Grafomanie, imitare seacă a realităţii sau talent genuin. Cam astea erau variantele de primă instanţă. Vârsta de 16-17 ani – când am înţeles că a fost compusă opera ficţională – profila posibile “circumstanţe agravante” în primul sens, faptul că este fiica scriitoarei Corina Ozon (aflată în plin val de succes editorial cu ciclul “amanţilor” ajuns la al treilea volet) putea sugera un mimetism juvenil de familie, deci din a doua categorie de orori beletristice. După câteva rânduri am înţeles că am făcut perfect degeaba scenarii prăpăstioase; peste câteva pagini eram anesteziat de forţa incredibilă a scriiturii, de asprimile faptice şi de limbaj topite într-un stil neverosimil de coerent pentru etatea debutantei.” (Claudiu Arieșan, directorul editurii Datagroup)

Număr de vizualizări :1510


One Comment to “Iullia Ioniță debutează editorial cu ”Flori în păr””

  1. DarkLady spune:

    De unde pot cumpara cartea? ^^

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro