Brândușa Răileanu: ”Dicționar român–englez de termeni matematici și tehnici”

feb. 23rd, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român  și  Ambasada Irlandei, anunță publicarea volumului ”Brândușa Răileanu: Dicționar român–englez de termeni matematici și tehnici”/ ”9,000 words Romanian–English Dictionary of Mathematical and Technical Terms”. ISBN 978-606-760-040-7. Editat de Lidia Vianu.

După ce a publicat Dicționarul englez–român de termeni matematici și tehnici, Contemporary Literature Press publică acum și Dicționarul român–englez. Dicționarul conține 9.000 de cuvinte, și a fost alcătuit de o anglistă care predă la Universitatea Politehnică din București, și care s–a consultat cu profesori universitari de specialitate. Este primul dicționar din România în domeniul termenilor matematici.

Brândușa Răileanu: Dicționar român–englez de termeni matematici și tehnici, editat de Lidia Vianu, se lansează oficial marți, 23 februarie 2016. Poate fi consultată și descărcată din acest moment la adresa de internet:

editura.mttlc.ro/raileanu-dictionar-roman-englez.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website–ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresați–vă Editurii,  lidia.vianu@g.unibuc.ro.

Număr de vizualizări :928


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro