”Sand Storm” de Frédérique Neuts Leroy, pe Zid Gallery

feb. 14th, 2016 | By | Category: Postcard

Galeria virtuală Zid Gallery organizează, în perioada 15 februarie – 17 martie 2016, expoziția ”Sand Storm”, semnată de Frédérique Neuts Leroy, care cuprinde lucrări realizate în anul 2014. Zid Gallery vede lumea ca o posibilă galerie de artă. ”Oriunde vom avea un zid vom avea o filială a galeriei!”, spune Sorin Scurtulescu, curator. Accesul în Zid Gallery este virtual, pe blogul zid-gallery.blogspot.ro.


Frédérique Neuts Leroy este născută în 1976 la Meaux, Franţa. În prezent trăieşte şi lucrează la Viena, Austria. Studiază Geografia şi Urbanismul la Universitatea Paris I Panthéon Sorbonne până în anul 2001. Din anul 2009 studiază pictura cu Jean Marc Thommen la Ecole Supérieure des Beaux Arts, Paris. Actualmente este membru şi curator în cadrul grupului Friday Exit din Viena, Austria şi lucrează cu BRUT, Vienna.

Număr de vizualizări :1307


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro