Scriitoarea Angela Baciu, invitata lunii la Fundația “Inimă de Copil” (Galați)

ian. 20th, 2016 | By | Category: Postcard

Marți, 26 februarie 2016, ora 09.00, Fundația “Inimă de Copil” (Galați) continuă seria de evenimente “Invitatul lunii” prin care se dorește aducerea  în fața copiilor de la  Centrul de Zi “Teodora”  modele de viață, povești ale unor oameni care au reușit în viață cu forțe proprii iubind ceea ce fac pentru a le oferi celor mici inspirație și pentru a le arăta că poți reuși dacă îți dorești cu adevărat, pentru a le lărgi orizontul de cunoaștere. Invitată: scriitoarea Angela Baciu.

Poveștile personale sunt cele care au impactul cel mai mare. Astfel, printre invitații de anul trecut îi putem enumera pe domnul Gabriel Ursan-blogger, Viorel Baciu-caricaturist, Dorina Ursu-nutriționist, Corina Șelaru Dumitriu-make-up artist. Evenimentul se desfășoară pe cât posibil, lunar, în funcție de activitățile programate la Centrul de Zi și de perioadele de vacanță ale copiilor.

În perioada următoare Fundația va desfășura campania pentru direcționarea a 2% din impozitul pe profit. Mai multe detalii se găsesc aici: inimadecopil.ro/index.php/modules-menu/2-la-suta

Fundația „Inimă de Copil” este înființată în decembrie 1996, de un grup de voluntari din Galați, România. Programele fundației se adresează copiilor și familiilor în dificultate îmbunătățind calitatea vieții lor. Serviciile sociale oferite previn abandonul școlar, oferă terapie și recuperare pentru copii cu dizabilități, integrare socială pentru tineri și familii. În cei 19 ani de activitate, peste 15.000 de copii, tineri, familii în dificultate au beneficiat de activitățile organizației.

Număr de vizualizări :1097


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro