Bursa Alexandru RIȚIU

ian. 7th, 2016 | By | Category: Postcard

Vineri, 8 ianuarie 2016, orele 17:30, la  librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, în primul eveniment al anului va fi acordată bursa Alexandru RITIU. Prosper om de afaceri originar din Reșița, stabilit de peste 30 de ani în Germania, absolvent, printre altele, a Școlii de Muzică din orașul de pe Bârzava, Sandu RIȚIU adaugă, prin gestul său nobil, o noua bursă la cele acordate, anual, de Clubul ROTARY REȘIȚA pentru susținerea performanțelor tinerilor frumoși, talentați și destepți ai urbei.

Bursa semestrială, în același cuantum ca cele acordate de rotaryeni, va fi înmânată de inițiator în cadru festiv clarinetistului Florin Codruț CORNEA,  (prof. Eremia Brejneni), clasa a XII-a Liceul de Arte Sabin PAUTZA, deținator al locului III la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală.

Vă invităm cu drag la o întâlnire de suflet cu oameni care susțin performanța, cu Alexandru RIȚIU- inițiatorul bursei pentru artă și cu unul dintre tinerii talentați ai Reșiței, elev al Liceului de Arte Sabin PAUTZA- Florin Codruț CORNEA.

Eveniment sub egida ROTARY CLUB REȘIȚA cu sprijinul Societății pentru Cultură METARSIS- activitați și servicii se cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

Număr de vizualizări :1109


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro