Atelier de confecționat povești fantastice: Dai cu zaru’, vine haru’!

ian. 27th, 2016 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016, începând cu ora 16.00, la ceainăria La un ceai din București, Editura Crux Publishing și scriitorul Dan Rădoiu vă invită la prima ediție a Atelierului de confecționat povești fantastice din acest an. Intrarea este liberă, și tot ce trebuie să aduceți cu voi este imaginația și cheful de distracție!

Așa cum ne-am obișnuit deja publicul fidel, cu ocazia acestui Atelier îi vom provoca pe participanți la o nouă sesiune de scriere creativă relaxantă, amuzantă și foarte… originală. Putem combina jocurile de noroc cu creația literară? Desigur! Maestrul nostru de ceremonii Dan Rădoiu (autorul volumului Povestiri de la marginea realității) ne va învăța cum să dăm cu zarurile (unele foarte speciale, veți vedea), ca să invocăm muzele și să meșteșugim povești care mai de care mai diferite și mai interesante.

Și pentru că la orice fel de joc trebuie să existe și câștigători, miza acestui nou Atelier de confecționat povești fantastice este foarte importantă: textele concepute în cadrul evenimentului vor fi publicate în revista editurii Crux Publishing. Și cine știe, poate unii participanți vor câștiga și premii surpriză…

Așadar, vă așteptăm sâmbătă! Pe lângă maestrul nostru de ceremonii îi vom avea ca invitați speciali și pe scriitorii Oliviu Crâznic (autorul volumului de colecție Ceasul fantasmelor) și Șerban Andrei Mazilu (autorul romanului Anotimpul pumnalelor)! Și vor fi și toate cărțile Crux Publishing acolo printre voi, ca de obicei!

Rezervările se fac la numărul de telefon 0734 195 395.

Pentru mai multe informații despre editură și Atelierele de confecționat povești fantastice vă invităm să urmăriți site-ul Crux Publishing.

Număr de vizualizări :938


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro