„Revoluție la castel”, al treilea spectacol al stagiunii 2015-2016, la Clubul Dramaturgilor

ian. 21st, 2016 | By | Category: Eveniment

Luni, 25 ianuarie 2016, ora 18.00, în Sala Mare a ICR, va avea loc spectacolul – lectură a comediei „Revoluție la castel” de Marilena Dumitrescu. Spectacolul va fi urmat de comentarii și discuții asupra textului moderate de Horia Gârbea, președintele Filialei București-Poezie a USR.

Institutul Cultural Român și Filialele București–Poezie și București-Dramaturgie ale Uniunii Scriitorilor din România anunță spectacolul – lectură a comediei „Revoluție la castel” de Marilena Dumitrescu, primul spectacol – lectură al anului 2016 și a treia premieră a stagiunii 2015-2016 la Clubul Dramaturgilor.

O spumoasă comedie într-un act a unei autoare cunoscute pentru umorul său și vivacitatea replicii, în care personajele sunt conți, contese și marchizi, dar și o fantomă fără cap. Piesa a fost nominalizată la premiile concursului de dramaturgie „Valentin Nicolau” organizat în 2015 de revista Yorick.

Din distribuție vor face parte: Doina Ghițescu, Mircea N. Crețu, Sonia Neagu, George Grigore, Florentina Tănase, Candid Stoica. Regia: Candid Stoica.

Clubul Dramaturgilor este un proiect inițiat de regretatul critic Mircea Ghițulescu în anul 2006. În actuala stagiune, este organizat de USR prin filialele bucureștene de dramaturgie și poezie în colaborare cu  ICR.

Partener: Radio România Cultural. Intrarea publicului este liberă.

Număr de vizualizări :975


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro