”Muntele familiei Gray”, de John Grisham

ian. 14th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Pentru amatorii de thrillere juridice, Editura RAO anunţă apariţia cărţii ”Muntele familiei Gray”, de John Grisham. Cel mai bine vândut autor de thrillere juridice, cu peste 275 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume.

În Muntele familiei Gray, Grisham se întoarce la perioada crizei financiare izbucnite în 2008. Protagonista sa, Samantha Kofer, lucrează pe Wall Street, la cea mai mare firmă de avocatură din lume, Scully & Pershing. Valul de concedieri şi disponibilizări o azvârle într-un colţ îndepărtat din Apalaşia, unde se confruntă cu problemele adevărate ale oamenilor adevăraţi. Într-un bazin carbonifer exploatat la sânge de companii fără scrupule, Samantha se vede târâtă într-o luptă dură şi periculoasă din care scapă cine poate.

Muntele familiei Gray nu este un simplu thriller juridic, ci şi povestea unei regiuni frumoase, dar sărace a Americii, unde legile sunt încălcate, regulile ignorate, reglementările dispreţuite şi comunităţile dezbinate.

„Această descindere în mijlocul jocurilor politice ale unui orăşel de provincie reprezintă unul dintre cele mai bune thrillere juridice scrise de Grisham în ultima vreme. Marea atracţie nu constă în elementul de mister, ci în pleiada de personaje care o ajută pe eroină să îşi descopere pasiunea.“- Associated Press

Alte titluri ale autorului apărute la Editura RAO:

…Şi vreme e ca să ucizi…, Avocatul străzii, Apelul, Asociatul, Campionul din Arkansas, Cazul Pelican, Clientul, Camera morţii, Firma, Fotbal şi pizza, Frăţia, Juriul, Litigiul, Maestrul, Mărturisirea, Mediatorul, Moştenitorii , Nevinovatul, Omul care aduce ploaia, Partenerul, Şantajul, Şirul de platani, Testamentul, Theodore Boone: Acuzatul, Theodore Boone: Ameninţarea, Theodore Boone: Puştiul avocat, Theodore Boone: Răpirea, Ultimul jurat, Un altfel de Crăciun.

John Grisham s-a născut la 8 februarie 1955 în Jonesboro, Arkansas. După o copilărie grea petrecută în Sud şi un început relativ normal în cariera de avocat, John Grisham şi-a descoperit adevărata vocaţie în sala de judecată atunci când a auzit mărturia unei fetiţe de 12 ani ce fusese violată. Tema dezvoltată în primul său roman, …Şi vreme e ca să ucizi, a reprezentat punctul de pornire pentru un şir lung de bestseller-uri, vândute în sute de milioane de exemplare, traduse în 40 de limbi şi ecranizate în filme de succes. Când nu scrie, îşi dedică timpul unor acţiuni caritabile.

Număr de vizualizări :1791


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro