”Daringham Hall. Moştenirea”, de Kathryn Taylor

ian. 28th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Editura RAO anunţă apariţia romanului ”Daringham Hall. Moştenirea”, de Kathryn Taylor. Volumul începe o trilogie despre secrete demult ascunse şi uitate.

Ben Sterling, antreprenor newyorkez de succes, descoperă în mod neaşteptat că este fiul cel mare şi moştenitorul unei familii aristocrate din Anglia. Mânat de dorinţa de răzbunare pentru felul în care mama lui fusese tratată în trecut de bogata familie Camden, merge la Daringham Hall să îşi revendice moştenirea. După un accident, Ben suferă pentru scurtă vreme de pierderea memoriei, timp în care, prin intermediul doctoriţei veterinare Kate, ajunge să îşi cunoască rudele şi să le privească dintr-o nouă perspectivă. Decide să renunţe la planul de răzbunare şi să dea o şansă noii sale familii.

„Scriitura plăcută îl lasă pe cititor să «zboare» printre iţele complotului. Dacă adăugăm şi un strop de erotism, obţinem reţeta perfectă nu doar pentru o poveste de dragoste minunată, ci şi pentru o misterioasă poveste de familie.“- Amazon.de

Kathryn Taylor a început să scrie încă din copilărie – a publicat prima carte la doar unsprezece ani. De atunci a ştiut că vrea să devină scriitoare. A debutat cu seria Culorile dragostei.

Număr de vizualizări :1286


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro