”Cartea vinurilor. Schimbă-ți felul în care vorbești despre vin!”, de Matthew Jukes

ian. 6th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Paralela 45, în Colecția Cărți Practice, a apărut volumul ”Cartea vinurilor. Schimbă-ți felul în care vorbești despre vin!”, de Matthew Jukes.

”Cartea vinurilor” este mărturia înţelepciunii privind vinurile, pe care Matthew Jukes a acumulat-o prin eforturi susţinute pentru a îmbogăţi cunoştinţele tale şi a face să sporească setea ta de a descoperi noi vinuri. El nu numai că trece în revistă lucrurile elementare: soiurile de struguri, cum este făcut vinul, vinurile din recolte deosebite sau cum se degustă vinul, dar îţi explică şi cu ce vinuri merg anumite mâncăruri, astfel încât fiecare fel de mâncare să aibă perechea sa perfectă de vin.

Cuprins: Varietăţi de struguri, Cultivarea strugurilor şi producerea vinului, Cumpărarea vinului, Cum să degustaţi vinul, Vinul şi mâncarea, Regiunile de vin din lume (Argentina, Australia, Austria, Canada, Chile, Franţa, Germania, Italia, Noua Zeelandă, Portugalia, Africa de Sud, Spania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, România, Restul lumii), Producţia vinicolă, Glosar.

Număr de vizualizări :1180


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro