Romanul „Gabriel”, de Victorița Duțu

dec. 5th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Carolina din Cluj-Napoca a apărut romanul ”Gabriel”, de Victorița Duțu.

Tema romanului este inspirată dintr-un caz real.

Nu te lăsa învins. Luptă. Viaţa învinge. Iubirea învinge. Rugăciunea învinge. Iubirea lui Dumnezeu e mai tare ca moartea. Maria a învins. Ea este simbolul victoriei. Copilul se vindecă şi trăieşte chiar dacă s-a născut bolnav. Maria iubeşe, şi-a refăcut viaţa cu Rafael, chiar dacă a fost părăsită în cele mai grele momente. Rafael a crezut cu toată tăria sufletului  său în iubire şi a găsit-o, a găsit-o pe Maria, soţia lui pentru totdeauna.

Romanul Gabriel este un roman al victoriei prin credință şi al credinţei nestrămutate în victorie. Fii tu însuţi victorie asemenea lor.

Cartea se poate procura și de la autoare, cu autograf, la prețul de 30 lei, cu plata ramburs, expedierea suportată de cumpărător. Cei din străinătate vor achita în euro, prețul cărții fiind de 15 euro, este inclusă și expedierea .

www.victoritadutupicturidevanzare.wordpress.com.

Victorița Duţu este absolventă a Facultăţilor de matematică (1995) şi Filosofie (1999), Universitatea “Al. Ioan Cuza” Iaşi. Este profesor de matematică titular, la Liceul Teoretic “Traian” Bucureşti. A câştigat premii de poezie şi a făcut expoziţii de pictură în ţară şi străinătate. În matematică e pasionată de spaţiile infinit dimensionale. A expus în Elveţia, Polonia, Italia, Franţa, Austria, Germania, Japonia, Statele Unite ale Americii şi România.

Membru în Poetry Society of American din New York. Ambasadoare a Păcii, în cadrul Organizaţiei Internaţionale „The Universal Circle of the Ambassadors of Peace” din 8 ianuarie 2011. *Membră de onoare a Casei de Cultură Naji Naaman –Liban şi a mai multor societăţi de poezie din străinătate.

A expus la New York Artexpo Pier 94, unul din cele mai mari târguri de artă din lume, alături de Agenţia internaţională de arte Basak Malone, 2015, la “Oxford International Art Fair 2015, la Casino Velden Austria, 2014, la Brick Lane Gallery – Londra, Viena, AUSTRIA la “Time” Gallery, 2014, Chouzy-sur-Cisse, centrul Franţei, la musée “Matra” şi la Biblioteca “Jacques-Thyraud” 2014, A expus la Sanremo, Italia, în timpul Festivalului, la Galeria “La Bonbonnire” 2013, Polonia şi Elveţia 2007.

Număr de vizualizări :1878


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro