Premiera spectacolului de teatru „VIAȚĂ3”, la UNATC

dec. 3rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 5 decembrie și duminică, 6 decembrie 2015, de la orele 19.00, la Sala O.Cotescu – Palatul Național al Copiilor, UNATC „I.L.Caragiale” vă invită la  premiera spectacolului de teatru „VIAȚĂ3” de Yasmina Reza, producție Licență anul III. Intrarea este gratuită.

Rezervări la adresa: rezervari.unatc@gmail.com

Traducerea şi adaptarea – drd. Iulia Lumânare

Coordonator Proiect: drd. Iulia Lumânare

Coordonator de an: prof. univ. dr.  Adrian Titieni

DISTRIBUȚIA

HENRY: Codrin Boldea, Alexandru Beteringhe, Paul Radu

SONIA: Alina Mihuţ, Veronica Ungureanu, Oana Predescu

HUBERT: Vlad Gherman, Tiberiu Hărşan, Andrei Bibire

INES: Bianca Cuculici, Maria-Veronica Vârlan, Rusalina Bona

Scenografie, costume şi afiş: Elodie Chiper

Editare sunet: Mihai Bogos

Ecleraj: Cristian Niculescu

Mixaj  sunet şi lumini: Ştefan Eparu, Mihai Dulea, Alfredo Minea

Sinopsis

Patru personaje. Aproape cinci. De trei ori, aceeaşi seară. Trei şanse de a ordona Universul. Un cuvânt în plus, un zâmbet în minus şi direcţia spre care se îndreaptă viaţa se poate schimba. Direcţia, nu şi viaţa. Pentru că, la orice putere ar fi ridicată, viaţa găseşte calea de a demonstra că fiinţa a fost creată după chipul şi asemănarea teoriei haosului.

Durată 1 h 25

Număr de vizualizări :913


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro