Expoziție Dana Art Gallery Collection, la Galeria Odeon

dec. 11th, 2015 | By | Category: Eveniment

În perioada  11 decembrie 2015 – 30 ianuarie 2016, DanaArtGallery prezintă, în cadrul Galeriei Odeon (Calea Victoriei nr. 40-42, București), o expoziție variată și bogată care cuprinde un număr de picturi din colecția galeriei.

Cu această ocazie DanaArtGallery va lansa oficial varianta în limba engleză a site-ului.

Artiștii expozanti sunt : Adriana Vasile, Adrian Preda, Ana Petrovici Popescu, Andreea Rus, Angela Szabo, Antoaneta Zoltan, Bogdana Contraș, Cornelia Gherlan, Dominic Vîrtosu, Daniela Zbarcea, Dan Isailă, Daniel Crăciun, Delia Orman, Eugen Vasile Iovan, Franz, Gallo, Gabriela Aniței, Iulia Morcov, Marie Hélène Fabra, Silvia Trăistaru, Vasile Tolan.

Picturile care vor fi expuse în acest context aparțin unor perioade diferite, o parte din picturile selectate fiind realizate în timpul rezidențelor de artă organizate de DanaArtgallery in 2014 și de DanaArtGallery împreună cu Fundația Domeniul Otetelișanu în 2014 și 2015. Deși zonele geografice în care aceștia și-au desfasurat activitatea au fost diferite, Iași pe de o parte și Benești, Jud. Vâlcea pe de alta parte, apare o trasatură comună a tuturor lucrarilor expuse aici și aflate în colecție și anume studiul naturii si al omului în raport cu natura.

Expoziția se poate vizita între 11 decembrie 2015 – 30 ianuarie 2016, înainte de spectacolele de la Sala Studio a Teatrului Odeon sau prin programare la tel. 0724 271 723.

Număr de vizualizări :636


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro